Počet záznamů: 1  

Francouzské dobrodružství Jamese Martina

  1. SYS0778964
    LBL
      
    01495nam-a2200397-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200314002703.6
    007
      
    ta
    008
      
    180613t20182018xr-ac--e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb003001931
    020
      
    $a 978-80-7529-521-7 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)1048456191
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.56(=133.1) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Martin, James, $d 1972- $7 mzk2018998747 $4 aut
    240
    10
    $a James Martin's French adventure. $l Česky
    245
    10
    $a Francouzské dobrodružství Jamese Martina / $c fotografie Peter Cassidy ; z anglického originálu James Martin's French adventure ... přeložila Dagmar Eisenmannová
    264
    -1
    $a [Praha] : $b Slovart, $c [2018]
    264
    -4
    $c ©2018
    300
      
    $a 191 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obálkový podnázev: 80 klasických francouzských receptů
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství. Na cestě křížem krážem zemí ochutnává nejlepší jídla, nakupuje na trzích a vaří zahřejte se jeho poctivou cibulačkou se sýrovými krutony, pochutnejte si na rillettes z kachního masa s fíkovým a broskvovým čatní, připravte si pstruha s mandlemi a fazolkami, zařaďte do svého repertoáru klasické hovězí po burgundsku nebo králíka v hořčičné omáčce, naučte se správně udělat brambory gratin dauphinois či salade niçoise s grilovaným tuňákem. A čím zakončit jídlo lépe než koláčem tarte Tatin s hruškami a rozmarýnem nebo mraženým ostružinovým suflé. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788075295217 $2 Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    650
    07
    $a francouzská jídla $7 ph114588 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Cassidy, Peter $7 xx0094870 $4 pht
    700
    1-
    $a Eisenmannová, Dagmar, $d 1954- $7 jn19981000956 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.