Počet záznamů: 1  

Minimum bontonu

  1. SYS0750510
    LBL
      
    02126nam-a2200649-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240313125344.6
    007
      
    ta
    008
      
    100219s2010----xr-----e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb002040295
    020
      
    $a 978-80-7376-197-4 $q (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)649799650
    040
      
    $a BOA001 $b cze
    072
    -7
    $a 395 $x Společenské chování. Etiketa $2 Konspekt $9 1
    080
      
    $a 395 $2 MRF
    080
      
    $a 392.81 $2 MRF
    080
      
    $a 642.6/.7 $2 MRF
    080
      
    $a 316.728 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Poberová, Slávka, $d 1943- $7 jk01100162 $4 aut
    245
    10
    $a Minimum bontonu / $c Slávka Poberová, Jesika Schaftová
    250
      
    $a 4., rozš. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Olympia, $c 2010
    300
      
    $a 102 s. ; $c 19 cm
    490
    1-
    $a Minimum
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis, jaké oblečení zvolit do společnosti, jak se ve společnosti chovat, jak správně stolovat a další rady usnadní život každému, kdo chce ve společnosti obstát bez úhony a se ctí. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073761974 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a etiketa $7 ph125923 $2 czenas
    650
    07
    $a stolování $7 ph126117 $2 czenas
    650
    07
    $a stolničení $7 ph126113 $2 czenas
    650
    07
    $a společenský život $7 ph125930 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Schaftová, Jesika, $d 1976- $7 mzk2003186862 $4 aut
    830
    -0
    $a Minimum (Olympia)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.