Počet záznamů: 1  

Biochemie und Technologie der Hefe

  1. SYS0707762
    LBL
      
    00628nam-a22002172a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20180321093909.9
    007
      
    ta
    008
      
    140801s1959----gw------------------ger-d
    040
      
    $a BOA001 $b cze
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 577.1 $2 MRF
    080
      
    $a 66.098:577.15 $2 MRF
    080
      
    $a 579.66 $2 MRF
    080
      
    $a 663.126 $2 MRF
    100
    1-
    $a Bergander, Emil $7 xx0162891 $4 aut
    245
    10
    $a Biochemie und Technologie der Hefe / $c Emil Bergander
    260
      
    $a Dresden : $b Steinkopff, $c 1959
    300
      
    $a 10, 190 s.
    490
    1-
    $a Technische Fortschrittsberichte. Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ; $v Bd. 59
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $a droždí $7 ph613276 $2 czenas
    650
    07
    $a průmyslová mikrobiologie $7 ph138733 $2 czenas
    650
    07
    $a fermentace $7 ph135618 $2 czenas
    650
    07
    $a biochemie $7 ph114149 $2 czenas
    650
    07
    $a potravinářská technologie $7 ph115836 $2 czenas
    830
    -0
    $a Technische Fortschrittsberichte. $p Fortschritte der chemischen Technologie in Einzeldarstellungen ; $v 59
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.