Počet záznamů: 1  

Zmrzlina s příchutí záměru

  1. SYS0663784
    LBL
      
    01151nam-a2200361-i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230517092002.1
    007
      
    ta
    008
      
    160422s2016----xr-a---g------000-f-cze--
    015
      
    $a cnb002793972
    020
      
    $a 978-80-267-0606-9 $q (vázáno)
    035
      
    $a (OCoLC)951554310
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d ABA001 $e rda
    072
    -7
    $a 821.162.3-3 $x Česká próza $2 Konspekt $9 25
    080
      
    $a 821.162.3-3 $2 MRF
    080
      
    $a (0:82-3) $2 MRF
    080
      
    $a (0:82-94) $2 MRF
    100
    1-
    $a Štiplová, Olga Path, $d 1985- $7 ola2016911548 $4 aut
    245
    10
    $a Zmrzlina s příchutí záměru : $b dekadentní zápisky / $c Olga Path Štiplová
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Motto, $c 2016
    300
      
    $a 293 stran : $b ilustrace ; $c 19 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    520
    3-
    $a Autorská prvotina někdejší známé pražské večírkové reportérky a fotografky zachycuje několik let života, kdy se dívka, původem z moravského maloměsta, během krátké doby ocitá v ostré realitě mediálních i mezilidských manipulací. Kniha se nevyhýbá popisu leckdy velmi choulostivých a ošemetných situací, spojených jak s problematickými vztahy, tak s věčným hledáním podnájmu, vyděláváním peněz a seberealizací v pohnuté fázi života. Metaforou pro nekonečnou spirálu běhu světa, který se i přes veškeré karamboly a tragické události točí stále dál a dál, je právě představa točené zmrzliny. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788026706069 $2 Web obalkyknih.cz
    655
    -7
    $a české prózy $7 fd133972 $2 czenas
    655
    -7
    $a fiktivní deníky $7 fd132254 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.