Počet záznamů: 1  

Uzení, nakládání a konzervování masa

  1. SYS0623065
    LBL
      
    01800nam-a2200553-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240427040806.2
    007
      
    ta
    008
      
    120504s2012----xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb002357944
    020
      
    $a 978-80-247-4266-3 $q (brož.)
    020
      
    $a 978-80-247-8209-6 $q ebook
    035
      
    $a (OCoLC)796018271
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 637.5 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.03 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.033 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.035 $2 MRF
    080
      
    $a 637.5.034 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (084.11) $2 MRF
    100
    1-
    $a Gahm, Bernhard $7 mzk2007417596 $4 aut
    245
    10
    $a Uzení, nakládání a konzervování masa : $b od šunky po žebírka / $c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Grada, $c 2012
    300
      
    $a 125 s. : $b il. (převážně barev.) ; $c 24 cm
    500
      
    $a Přeloženo z němčiny
    500
      
    $a Terminologický slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024742663 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a maso $7 ph122657 $2 czenas
    650
    07
    $a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas
    650
    07
    $a konzervování masa $7 ph137938 $2 czenas
    650
    07
    $a nakládání masa $7 ph697875 $2 czenas
    650
    07
    $a uzení $7 ph137936 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a obrazové publikace $7 fd132947 $2 czenas
    765
    0-
    $t Fleisch pökeln und räuchern $9 Česky
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.