Počet záznamů: 1
Uzení, nakládání a konzervování masa
SYS 0623065 LBL 01800nam-a2200553-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240427040806.2 007 ta 008 120504s2012----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002357944 020 $a 978-80-247-4266-3 $q (brož.) 020 $a 978-80-247-8209-6 $q ebook 035 $a (OCoLC)796018271 040 $a ABA001 $b cze 041 1-
$a cze $h ger 072 -7
$a 637 $x Živočišné produkty $2 Konspekt $9 24 080 $a 637.5 $2 MRF 080 $a 637.5.03 $2 MRF 080 $a 637.5.033 $2 MRF 080 $a 637.5.035 $2 MRF 080 $a 637.5.034 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (084.11) $2 MRF 100 1-
$a Gahm, Bernhard $7 mzk2007417596 $4 aut 245 10
$a Uzení, nakládání a konzervování masa : $b od šunky po žebírka / $c Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Grada, $c 2012 300 $a 125 s. : $b il. (převážně barev.) ; $c 24 cm 500 $a Přeloženo z němčiny 500 $a Terminologický slovník 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024742663 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a maso $7 ph122657 $2 czenas 650 07
$a zpracování masa $7 ph127676 $2 czenas 650 07
$a konzervování masa $7 ph137938 $2 czenas 650 07
$a nakládání masa $7 ph697875 $2 czenas 650 07
$a uzení $7 ph137936 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a obrazové publikace $7 fd132947 $2 czenas 765 0-
$t Fleisch pökeln und räuchern $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1