Počet záznamů: 1
SYS 0623057 LBL 01438nam-a2200457-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240425041632.1 007 ta 008 120405s2012----xr-af--e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002359268 020 $a 978-80-247-4068-3 $q (váz.) 020 $a 978-80-247-7969-0 $q ebook 035 $a (OCoLC)796018905 040 $a OLA001 $b cze $d ABA001 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 664.8.035.3 $2 MRF 080 $a 637.523.38 $2 MRF 080 $a 637.525 $2 MRF 080 $a 637.523 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Dyk, Vladimír $7 kv2012698040 $4 aut 245 10
$a Vše o uzení : $b rady, tipy, recepty / $c Vladimír Dyk 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Grada, $c 2012 300 $a 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 25 cm 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024740683 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a uzení $7 ph137936 $2 czenas 650 07
$a udírny $7 ph126859 $2 czenas 650 07
$a uzené maso $7 ph207546 $2 czenas 650 07
$a uzeniny $7 ph138047 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1