Počet záznamů: 1  

Vše o uzení

  1. SYS0623057
    LBL
      
    01438nam-a2200457-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240425041632.1
    007
      
    ta
    008
      
    120405s2012----xr-af--e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb002359268
    020
      
    $a 978-80-247-4068-3 $q (váz.)
    020
      
    $a 978-80-247-7969-0 $q ebook
    035
      
    $a (OCoLC)796018905
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d ABA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 664.8.035.3 $2 MRF
    080
      
    $a 637.523.38 $2 MRF
    080
      
    $a 637.525 $2 MRF
    080
      
    $a 637.523 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Dyk, Vladimír $7 kv2012698040 $4 aut
    245
    10
    $a Vše o uzení : $b rady, tipy, recepty / $c Vladimír Dyk
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Grada, $c 2012
    300
      
    $a 120 s., [12] s. barev. obr. příl. : $b il. ; $c 25 cm
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    520
    3-
    $a Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024740683 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a uzení $7 ph137936 $2 czenas
    650
    07
    $a udírny $7 ph126859 $2 czenas
    650
    07
    $a uzené maso $7 ph207546 $2 czenas
    650
    07
    $a uzeniny $7 ph138047 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.