Počet záznamů: 1
SYS 0622725 LBL 01359nam-a2200433-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20240419040949.6 007 ta 008 100225s2010----xr-----e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002086941 020 $a 978-80-247-2845-2 $q (brož.) 020 $a 978-80-247-6604-1 $q ebook 035 $a (OCoLC)641499862 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 072 -7
$a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $2 Konspekt $9 14 080 $a 635.1/.8 $2 MRF 080 $a 613.2 $2 MRF 080 $a 612.39 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$a Kopec, Karel, $d 1929-2012 $7 jk01061629 $4 aut 245 10
$a Zelenina ve výživě člověka / $c Karel Kopec 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Grada, $c 2010 300 $a 159 s. ; $c 21 cm 490 1-
$a Zdraví & životní styl 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024728452 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a zelenina $7 ph116750 $2 czenas 650 07
$a dietetika $7 ph119435 $2 czenas 650 07
$a výživa člověka $7 ph127487 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 830 -0
$a Zdraví & životní styl 856 41
$y Obsah $u http://toc.nkp.cz/NKC/201005/contents/nkc20102086941_1.pdf 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1