Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. SYS0614131
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3i-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230824211059.5
    007
      
    ta
    008
      
    151130s2015----xr-a---g-f----001-0-cze-d
    020
      
    $a 978-80-7462-866-5 $q (vázáno)
    040
      
    $a CBA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.568(44) $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Child, Julia, $d 1912-2004 $7 js20091006002 $4 aut
    240
    10
    $a Mastering the art of French cooking, volume two. $l Česky
    245
    10
    $a Umění francouzské kuchyně : $b pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. $n Kniha druhá / $c Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák
    246
    14
    $a Umění francouzské kuchyně 2
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a V Brně : $b JOTA, $c 2015
    300
      
    $a 727 stran : $b ilustrace ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    500
      
    $a Nové revidované vydání
    520
    3-
    $a Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788074628665 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    650
    07
    $a francouzská jídla $7 ph114588 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Beck, Simone, $d 1904-1991 $7 mzk2013745206 $4 aut
    700
    1-
    $a Kozák, Jan, $d 1970- $7 mzk2003187830 $4 trl
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.