Počet záznamů: 1  

Poctivý domácí chléb

  1. SYS0544400
    LBL
      
    01448nam-a2200421-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200421001500.5
    007
      
    ta
    008
      
    141014s2014----xr-a---e-f----001-0-cze--
    015
      
    $a cnb002632901
    020
      
    $a 978-80-7391-821-7 (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)897870167
    040
      
    $a OLA001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 664.661/.664 $2 MRF
    080
      
    $a 664.66 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Hadjiandreou, Emmanuel $7 hka2014843823 $4 aut
    245
    10
    $a Poctivý domácí chléb : $b drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo / $c Emmanuel Hadjiandreou ; fotografie Steve Painter ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná]
    246
    30
    $a Chléb
    246
    30
    $a Drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a [Praha] : $b Slovart, $c 2014
    300
      
    $a 175 s. : $b barev. il. ; $c 26 cm
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího. Emmanuel Hadjiandreou je člověk, kterému na chlebu záleží. Za své výtvory získal řadu prestižních ocenění a v této knize shromáždil zajímavé recepty popsané krok za krokem jasným a srozumitelným jazykem vhodným i pro úplné začátečníky. V kapitole Základy pečení chleba seznamuje čtenáře se základními poučkami a tipy, jež jim pomohou úspěšně upéct vlastní bochník. V následující kapitole Drožďové a nekynuté chleby získají základní dovednosti, jež jim umožní pustit se i do specialit. Kapitola Bezpšeničné a bezlepkové chleby je určena nejen těm, kdo trpí alergií na pšenici či lepek. Kváskové chleby jsou pro každého pekaře doslova Olympem a kapitola Sladké pečivo napomůže prozářit každý snídaňový stůl. Kniha Poctivý domácí chléb nabízí přes 60 srozumitelně popsaných receptů, jež každému umožní, aby si vychutnal kouzlo domácího krajíce. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073918217 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a chléb $7 ph119184 $2 czenas
    650
    07
    $a slané pečivo $7 ph116177 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    765
    0-
    $t How to make bread $9 Česky
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.