Počet záznamů: 1
SYS 0544400 LBL 01448nam-a2200421-a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20200421001500.5 007 ta 008 141014s2014----xr-a---e-f----001-0-cze-- 015 $a cnb002632901 020 $a 978-80-7391-821-7 (váz.) 035 $a (OCoLC)897870167 040 $a OLA001 $b cze 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 664.661/.664 $2 MRF 080 $a 664.66 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Hadjiandreou, Emmanuel $7 hka2014843823 $4 aut 245 10
$a Poctivý domácí chléb : $b drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo / $c Emmanuel Hadjiandreou ; fotografie Steve Painter ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Hejná] 246 30
$a Chléb 246 30
$a Drožďové a kváskové chleby, netradiční chlebíčky a drobné pečivo 250 $a Vyd. 1. 260 $a [Praha] : $b Slovart, $c 2014 300 $a 175 s. : $b barev. il. ; $c 26 cm 500 $a Obsahuje rejstřík 520 3-
$a Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího. Emmanuel Hadjiandreou je člověk, kterému na chlebu záleží. Za své výtvory získal řadu prestižních ocenění a v této knize shromáždil zajímavé recepty popsané krok za krokem jasným a srozumitelným jazykem vhodným i pro úplné začátečníky. V kapitole Základy pečení chleba seznamuje čtenáře se základními poučkami a tipy, jež jim pomohou úspěšně upéct vlastní bochník. V následující kapitole Drožďové a nekynuté chleby získají základní dovednosti, jež jim umožní pustit se i do specialit. Kapitola Bezpšeničné a bezlepkové chleby je určena nejen těm, kdo trpí alergií na pšenici či lepek. Kváskové chleby jsou pro každého pekaře doslova Olympem a kapitola Sladké pečivo napomůže prozářit každý snídaňový stůl. Kniha Poctivý domácí chléb nabízí přes 60 srozumitelně popsaných receptů, jež každému umožní, aby si vychutnal kouzlo domácího krajíce. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073918217 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a chléb $7 ph119184 $2 czenas 650 07
$a slané pečivo $7 ph116177 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 765 0-
$t How to make bread $9 Česky 910 $a CBA001 FMT BK Citace
Počet záznamů: 1