Počet záznamů: 1  

Die Bierbrauerei

  1. SYS0537808
    LBL
      
    01036cam-a2200313-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20160426150653.5
    007
      
    ta
    008
      
    050723s1963----gw------------------ger-d
    040
      
    $a ABA009 $b cze $d ABA009
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 663.4 $2 MRF
    080
      
    $a 641.87:663.4 $2 MRF
    080
      
    $a 001.126-029:6 $2 MRF
    080
      
    $a 66.098:577.15 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    080
      
    $a 663 $2 MRF
    100
    1-
    $a Schuster, Karl $4 aut
    245
    14
    $a Die Bierbrauerei. $n III. Band, $p Die Technologie der Gärung. Das fertige Bier / $c by Karl Schuster, Franz Weinfurtner
    246
    30
    $a Technologie der Gärung
    246
    30
    $a Fertige Bier
    250
      
    $a 3., neubearbeitete und erweiterte Auflage
    260
      
    $a Stuttgart : $b Ferdinand Enke, $c 1963
    300
      
    $a xii, 493 s. : $b il.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    650
    07
    $a pivovarnictví $7 ph115731 $2 czenas
    650
    07
    $a pivo $7 ph137949 $2 czenas
    650
    07
    $a technologie $7 ph126489 $2 czenas
    650
    07
    $a fermentace $7 ph135618 $2 czenas
    655
    -7
    $a monografie $7 fd132842 $2 czenas
    700
    1-
    $a Weinfurtner, Franz $4 aut
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.