Počet záznamů: 1  

Guláše z hrnce i kotlíku

  1. SYS0447660
    LBL
      
    00922cam-a2200277-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200328001646.1
    007
      
    ta
    008
      
    130506s2013----xr-af--e-f----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb002462341
    020
      
    $a 978-80-7322-159-1 (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)847728750
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001 $d CBA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55:637.5 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Hrevušová, Radka $7 ola2010581972 $4 aut
    245
    10
    $a Guláše z hrnce i kotlíku / $c Radka Hrevušová ; fotografie Vladimír Doležal
    260
      
    $a České Budějovice : $b Dona, $c 2013
    300
      
    $a 109 s., [8] s. obr. příl. : $b barev. il. ; $c 20 cm
    520
    3-
    $a Klasická příprava gulášových polévek, gulášů z masa hovězího, vepřového, jehněčího a skopového, ze zvěřiny, z drůbeže, z ryb, rychlých gulášů z uzeniny nebo z konzervy a z různých druhů hub. Předpisy na bezmasé guláše - z brambor, sóji, cizrny, fazolí, cukety. Nechybí několik masových specialit, které s gulášem moc společného nemají (v alobalu, zapékané). Doplněno recepty na guláše z klokaního a pštrosího masa. V závěru je uvedena příprava různých druhů příloh. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073221591 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a guláše $7 ph120622 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Doležal, Vladimír, $d 1952- $7 jn19981000720 $4 pht
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.