$a Guláše z hrnce i kotlíku / $c Radka Hrevušová ; fotografie Vladimír Doležal
260
$a České Budějovice : $b Dona, $c 2013
300
$a 109 s., [8] s. obr. příl. : $b barev. il. ; $c 20 cm
520
3-
$a Klasická příprava gulášových polévek, gulášů z masa hovězího, vepřového, jehněčího a skopového, ze zvěřiny, z drůbeže, z ryb, rychlých gulášů z uzeniny nebo z konzervy a z různých druhů hub. Předpisy na bezmasé guláše - z brambor, sóji, cizrny, fazolí, cukety. Nechybí několik masových specialit, které s gulášem moc společného nemají (v alobalu, zapékané). Doplněno recepty na guláše z klokaního a pštrosího masa. V závěru je uvedena příprava různých druhů příloh. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788073221591 $2 Web obalkyknih.cz