Počet záznamů: 1  

3333 receptů od A do Z

  1. SYS0428457
    LBL
      
    01130nam-a2200361-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231228105401.1
    007
      
    ta
    008
      
    060728s2006----xr-----e-f----001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb001664805
    020
      
    $a 80-249-0776-3 (váz.)
    035
      
    $a (OCoLC)124088596
    040
      
    $a KLG001 $b cze $d OLA001 $d BOA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Vašák, Jaroslav, $d 1947- $7 jn20000810138 $4 aut
    245
    10
    $a 3333 receptů od A do Z : $b lexikon vaření / $c Jaroslav Vašák
    246
    3-
    $a Tři tisíce třista třicet tři receptů od A do Z
    246
    30
    $a Lexikon vaření
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a V Praze : $b Ikar, $c 2006
    300
      
    $a 704 s. ; $c 29 cm
    500
      
    $a Obsahuje rejstříky
    520
    3-
    $a Dosud jedna z nejrozsáhlejších souborných kuchařských knih u nás. Zlatý fond české a mezinárodní kuchyně řazený abecedně, bohaté rejstříky umožní okamžitě najít recept, který hledáte buď podle hlavní suroviny, nebo podle chodů. Doprovodné poznámky, tipy, rady a informace zkušeného mistra kuchaře činí text komplexní... $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024907765 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a jídla $7 ph114847 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.