Počet záznamů: 1  

Rozdělování podle práce a problémy životní úrovně za socialismu

  1. SYS0368839
    LBL
      
    01875nam-a22003851--4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20240222103411.8
    007
      
    ta
    008
      
    970110s1973----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000140883
    035
      
    $a (OCoLC)42104338
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001
    100
    1-
    $a Brčák, Josef, $d 1925-1984 $7 jk01013046 $4 aut
    245
    10
    $a Rozdělování podle práce a problémy životní úrovně za socialismu : $b [učeb. pomůcka pro výuku marxismu-leninismu na vys. školách] / $c Josef Brčák, Miloslav Kotlaba
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Státní pedagogické nakladatelství, $c 1973 $e (Brno : $f Rudé právo)
    300
      
    $a 116 s. ; $c
    490
    1-
    $a Knižnice marxismu-leninismu
    500
      
    $a Přehl. lit.
    500
      
    $a S tb. v textu
    500
      
    $a Obálka: Bohuslav Stibal
    500
      
    $a V tir. chybně uvedeno Miroslav Kotlaba
    500
      
    $a 2000 výt.
    520
    3-
    $a Z rozsáhlého komplexu procesů rozdělování autoři objasňují princip a způsob rozdělování předmětů osobní spotřeby a služeb, jejichž základem je fond spotřeby. Zabývají se podstatou a funkcí mzdy za socialismu, mzdovou politikou aproblémy regulace a diferenciace mezd v Československu. V závěrečné kapitole řeší otázky životní úrovně a problémy uspokojování potřeb a spotřeby. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42104338&nbn=cnb000140883 $2 Národní knihovna ČR
    700
    1-
    $a Kotlaba, Miloslav $4 aut
    830
    -0
    $a Knižnice marxismu-leninismu (Státní pedagogické nakladatelství)
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:c964d4a0-89e6-11e5-a715-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.