Počet záznamů: 1  

Kečup na pizzu nepatří, tvrdí italský kuchař Giorgio Zanon

  1. SYS0280191
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210126102823.5
    007
      
    ta
    008
      
    101228e20101103xr-o---g------000-0-cze-d
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    043
      
    $a e-xr---
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.81:664.684 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642-051 $2 MRF
    080
      
    $a 658.114-051 $2 MRF
    080
      
    $a (437.319) $2 MRF
    080
      
    $a 640.43 $2 MRF
    080
      
    $a (437.31-13) $2 MRF
    080
      
    $a 316.344.6-056.26/.3-053.2 $2 MRF
    080
      
    $a 616.899-056.7 $2 MRF
    100
    1-
    $a Gális, Radek, $d 1968- $7 xx0072926 $4 aut
    245
    10
    $a Kečup na pizzu nepatří, tvrdí italský kuchař Giorgio Zanon : $b kulinářskému umění se u majitele pizzerie učily také děti s Downovým syndromem / $c Radek Gális ; foto Deník/Radek Gális
    300
      
    $b il.
    500
      
    $a 2 fot.
    600
    14
    $a Zanon, Giorgio
    610
    24
    $a Ovečka (společnost) $7 mzk2009508193
    650
    07
    $a Downův syndrom $7 ph134764 $2 czenas
    650
    07
    $a děti se zdravotním postižením $z Čechy jižní (Česko) $7 ph116745 $2 czenas
    650
    07
    $a restaurace $z České Budějovice (Česko) $7 ph116043 $2 czenas
    650
    07
    $a podnikatelé $z Čechy jižní (Česko) $7 ph124163 $2 czenas
    650
    07
    $a kuchaři $z Čechy jižní (Česko) $7 ph305445 $2 czenas
    700
    1-
    $a Gális, Radek, $d 1968- $7 xx0072926 $4 pht
    773
    0-
    $t Českobudějovický deník $x 1802-0798 $g Č. 255 (03.11.2010), s. 5 $q 255 $9 20101103
    856
    41
    $u https://kramerius.cbvk.cz/search/handle/uuid:206421b5-fe84-11e6-8201-001b63bd97ba $3 Digitalizovaný dokument $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001 $t rd
    FMT
      
    PA
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.