Počet záznamů: 1  

Základy chémie a technológie mliekárstva

  1. SYS0113328
    LBL
      
    00920nam^a22002411^^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210412101744.8
    007
      
    ta
    008
      
    030130s1978----xo------------------slo--
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001
    041
    1-
    $a slo $h pol
    100
    1-
    $a Pijanowski, Eugeniusz, $d 1906-1974 $7 js2014851039 $4 aut
    245
    10
    $a Základy chémie a technológie mliekárstva. $n 2 diel, $p Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky / $c Eugeniusz Pojanowski ; z pol. orig. Zarys chemii i technologii mleczarstwa tom 2., maslo, sery, kazeina, produkty z serwatki prel. kol.
    246
    30
    $a Maslo - syry - kazein, výrobky zo syrovátky
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Bratislava : $b Príroda, $c 1978
    300
      
    $a 623 s. ; $c
    490
    1-
    $a Živočíšna výroba. Veda na pomoc poľnohospodárskej výrobe
    830
    -0
    $a Živočíšna výroba (Príroda)
    830
    -0
    $a Veda na pomoc pol'nohospodárskej výrobe (Príroda)
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.