Počet záznamů: 1  

Restaurace a host

  1. SYS0076510
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200114001341.6
    007
      
    ta
    008
      
    080520s2008----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001807489
    020
      
    $a 978-80-86706-18-4
    035
      
    $a (OCoLC)320198971
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 64 $x Domácí hospodářství $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 640.43/.46 $2 MRF
    080
      
    $a 642.63 $2 MRF
    080
      
    $a 642.6/.7 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $a Metz, Reinhold $7 xx0080126 $4 aut
    245
    10
    $a Restaurace a host : $b základní odborné vědomosti, restaurace, hotel, kuchyně / $c Reinhold Metz, Hermann Grüner a Thomas Kessler ; [z německého originálu ... přeložily Alena Formanová a Zdeňka Žmudová]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Europa-Sobotáles, $c 2008
    300
      
    $a 606 s. : $b il. ; $c 25 cm
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086706184 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a stolničení $7 ph126113 $2 czenas
    650
    07
    $a číšnictví $7 ph128234 $2 czenas
    650
    07
    $a pohostinská zařízení $7 ph115775 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    700
    1-
    $a Grüner, Hermann $7 xx0080127 $4 aut
    700
    1-
    $a Kessler, Thomas $7 xx0080128 $4 aut
    765
    0-
    $t Restaurant und Gast $9 Česky
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.