Počet záznamů: 1  

Biochemická a genetická charakteristika bílkovin pšeničného zrna

  1. SYS0056819
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20220606085053.1
    007
      
    ta
    008
      
    960613s1977----xr------------------cze--
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    041
    0-
    $a cze $b rus $b eng
    072
    -7
    $a 58 $x Botanika $9 2 $2 Konspekt
    080
      
    $a 575 $2 MRF
    080
      
    $a 57/59 $2 MRF
    080
      
    $a 577.112.8:581.1 $2 MRF
    080
      
    $a 613.26:577.112.8 $2 MRF
    080
      
    $a 582.546.11 $2 MRF
    080
      
    $a 633.11 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Šašek, Antonín, $d 1935- $7 mzk2008430638 $4 aut
    245
    10
    $a Biochemická a genetická charakteristika bílkovin pšeničného zrna : $b (studijní zpráva) = Biochimičeskaja i genetičeskaja charakteristika pšeničnogo zerna : (referativnyj obzor) = Biochemical and genetic characteristic of wheat kernel : (review) / $c Antonín Šašek, Jiří Černý
    246
      
    $a Biochimičeskaja i genetičeskaja charakteristika pšeničnogo zerna : $b (referativnyj obzor)
    246
      
    $a Biochemical and genetic characteristic of wheat kernel : $b (review)
    260
      
    $a Praha : $b Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství, $c 1977
    300
      
    $a 64 s.
    490
    1-
    $a Studijní informace. Základní vědy v zemědělství ; $v 2/77
    650
    07
    $a pšenice $7 ph115962 $2 czenas
    650
    07
    $a rostlinné bílkoviny $x biologické aspekty $7 ph231116 $2 czenas
    650
    07
    $a rostlinné bílkoviny $x genetické aspekty $7 ph231116 $2 czenas
    655
    -7
    $a studie $7 fd133597 $2 czenas
    700
    1-
    $a Černý, Jiří $7 jn20010309015 $4 aut
    830
    -0
    $a Studijní informace (Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství). $p Základní vědy v zemědělství ; $v 2/77
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.