Počet záznamů: 1  

Director Confessariorum In Forma Catechismi. Complectens Methodum novam, brevem, et facilem Confessiones excipiendi

  1. Director Confessariorum In Forma Catechismi. Complectens Methodum novam, brevem, et facilem Confessiones excipiendi

    kniha


     Bertaut, Bertin, činný 17. století-18. století - Autor
    Editione hac Postrema denuo revisus, et summorum Pontificum Decretis conformatus in lucem prodit - Dilingae : Apud Joannem Casparum Bencard, 1703 - 1 sv. (různé str.) ; 8°
      Schwarz, Adalrich, - Překladatel   Bencard, Johann Caspar, - Nakladatel, vydavatel - Tiskař
    SignaturaCK 1624
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněCK 1624   

    Title statementDirector Confessariorum In Forma Catechismi. Complectens Methodum novam, brevem, et facilem Confessiones excipiendi ... / per ... Primum Gallice editus Post Editionem vero decimam sextam Gallicam Latinitati donatus, multis in locis auctus & in tres Partes divisus Opera & Studio R. P. Adalrici Schwarz ...
    Main entry-name Bertaut, Bertin, činný 17. století-18. století (Author)
    Edition statementEditione hac Postrema denuo revisus, et summorum Pontificum Decretis conformatus in lucem prodit
    Issue dataDilingae : Apud Joannem Casparum Bencard, 1703
    Phys.des.1 sv. (různé str.) ; 8°
    NoteDatum římskými číslicemi. Na titl. s. červený a černý tisk, ozd. linka, iniciály, ozd. linky, živá záhlaví, viněty, kustody. Pars 1., [12], 188, [4 vacat] s., -- Pars 2. [4], 382, [2 vacat] s., -- Pars 3. [4], 348 s. zach.. 3 partes in uno vol.
    Binding inf.Vazba kož., linka
    Another responsib. Schwarz, Adalrich, činný 17. století (Translator)
    Bencard, Johann Caspar, 1649-1720 (Publisher) (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryNěmecko
    Languagelatina
    URLhttps://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBGKST&zaznamid=100011263
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.