Počet záznamů: 1
Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava
Hovadík, Alois, 1921-2017 - Autor
Vyd. 2. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 - 227 s. : il.
Rostlinná výroba
Staněk, Miloslav, - Jiná role Smotlacha, Miroslav, - Jiná role
houby pěstování rostlin vaření
kuchařské recepty příručkySignatura C 208.108 Umístění 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Žampióny - pěstování a kuchyňská úprava Záhlaví-jméno Hovadík, Alois, 1921-2017 (Autor) Údaje o vydání Vyd. 2. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 Fyz.popis 227 s. : il. Číslo nár. bibl. cnb000412217 Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Dal.odpovědnost Staněk, Miloslav, 1924-1987 (Jiná role)
Smotlacha, Miroslav, 1920-2007 (Jiná role)
Předmět.hesla houby * pěstování rostlin * vaření Forma, žánr kuchařské recepty * příručky MDT 635.1/.8 , 641/642 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 635.1/.8 - Pěstování zeleniny. Pěstování hub Druh dok. KNIHY Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1