Počet záznamů: 1  

Žako

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Wolter, Annette - Autor
    České vyd. 1. - Praha : Vašut, 2000 - 56 s. : il.
    ISBN 80-7236-161-9
    Jak na to
      Köhler, Fritz W. - Ilustrátor   Sochorová, Bronislava - Překladatel
     papoušci  papoušek šedý
     příručky
    SignaturaC 299.175
    Umístění 636.6 - Chov ptáků. Exotické ptactvo
    Žako
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 299.175   
    Na Sadech - dětské k vypůjčeníC 299.175 b   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 299.175 a   

    Údaje o názvuŽako : papoušek šedý : rady odborníka pro všechny, kteří si chtějí pořídit žaka a dobře se o něj starat / Annette Wolterová ; s barevnými fotografiemi od známých fotografů zvířat a s ilustracemi Fritze W. Köhlera ; [překlad Bronislava Sochorová]
    Záhlaví-jméno Wolter, Annette (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vašut, 2000
    Fyz.popis56 s. : il.
    ISBN80-7236-161-9
    Číslo nár. bibl.cnb000990565
    Edice Jak na to (Jan Vašut)
    PoznámkyFotografie na předsádkách
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálGraupapegie
    Dal.odpovědnost Köhler, Fritz W. (Ilustrátor)
    Sochorová, Bronislava (Překladatel)
    Předmět.hesla papoušci * papoušek šedý
    Forma, žánr příručky
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT 636.68 , 636.5/.6
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru636.6 - Chov ptáků. Exotické ptactvo
    Druh dok.KNIHY
    Žako
    Papoušci žako patří k nejchytřejším a chovatelsky nejvděčnějším druhům. Srozumitelně napsaná příručka poradí se všemi běžnými i některými výjimečnými problémy, se kterými se běžný chovatel může setkat. Text doplňují obrázky a fotografie. Kniha obsahuje rejstřík. Vhodné i pro mládež. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.