Počet záznamů: 1  

Zpracování ovoce v malých provozovnách


  1.  Kott, Vladimír, 1910- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981 - 213 s. : il.
    Rostlinná výroba
    SignaturaC 227.578
    Umístění
    Zpracování ovoce v malých provozovnách
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 227.578   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuZpracování ovoce v malých provozovnách
    Záhlaví-jméno Kott, Vladimír, 1910- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1981
    Fyz.popis213 s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000136598
    Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Zpracování ovoce v malých provozovnách
    Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodnézpůsobyjeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.