Počet záznamů: 1
Bodlák, Jiří, 1927- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Granit, 2002 - 159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
ISBN 80-7296-016-4
fytoterapie racionální výživa
příručkySignatura C 306.651 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Údaje o názvu Zdraví máme na talíři : léčivé i škodlivé účinky potravin / Jiří Bodlák Záhlaví-jméno Bodlák, Jiří, 1927- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Granit, 2002 Fyz.popis 159 s., [14] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm ISBN 80-7296-016-4 Číslo nár. bibl. cnb001185596 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstříky Předmět.hesla fytoterapie * racionální výživa Forma, žánr příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613.2 , 615.89:633.88 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Druh dok. KNIHY Mezi nejvýznamnější potraviny, které dodávají lidskému organismu potřebné živiny, patří obiloviny, luštěniny, zelenina a ovoce, olejniny, koření a bylinky. V přehledné příručce autor popisuje jednotlivé druhy potravin z hlediska významných obsahových látek, prospěšných i škodlivých, a vlastností důležitých pro zdraví. Kromě praktického přehledu, knížka obsahuje vyzkoušené léčivé recepty na využití běžných potravin v kuchyni, kosmetice a při léčbě neduhů. Autor svoje bohaté botanické a bylinářské znalosti uplatnil již v několika jiných publikacích. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1