Počet záznamů: 1  

Zbrusu nová za 30 dní


  1.  Voak, Sally-Ann - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Ivo Železný, 1996 - 154 s. ; 18 cm
    ISBN 80-237-2683-8
    Knížky dostupné každému ; Jak na to
      Hromadová, Jaroslava - Překladatel
     racionální výživa  kosmetika  obezita  redukce tělesné hmotnosti
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 287.182
    Umístění 613 - Hygiena. Péče o zdraví
    Zbrusu nová za 30 dní
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 287.182   

    Údaje o názvuZbrusu nová za 30 dní / Sally Ann Voaková ; [z angličtiny přeložila Jaroslava Hromadová]
    Záhlaví-jméno Voak, Sally-Ann (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Ivo Železný, 1996
    Fyz.popis154 s. ; 18 cm
    ISBN80-237-2683-8 Kč 99,00
    Číslo nár. bibl.cnb000111431
    Edice Knížky dostupné každému
    Jak na to (Ivo Železný)
    OriginálNew you in 30 days
    Dal.odpovědnost Hromadová, Jaroslava (Překladatel)
    Předmět.hesla racionální výživa * kosmetika * obezita * redukce tělesné hmotnosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 616-056.257 , 615.874.24 , 613.2 , 687.55 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613 - Hygiena. Péče o zdraví
    Druh dok.KNIHY
    Zbrusu nová za 30 dní
    Jestliže jste si někdy při pohledu do zrcadla přála zhubnout, pak tato kniha je ta pravá. V třicetidenním programu vám autorka místo nabubřelých slov dá stručný, ale přitom komplexní program na vylepšení vaší životosprávy, tělesné kondice a duševní pohody. Její rady zahrnují nejen chutné recepty a ne příliš náročné cviky, ale i návody na oblékání a líčení. Její režim vás pomůže zkrášlit a zároveň vám pomůže překonat pocity méněcennosti, dodá vám sebevědomí a odvahu k seberealizaci. Autorka vám zkrátka dává návod, jak se cítit zbrusu nová už provždy. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.