Počet záznamů: 1
Vůně koření
SYS m0323011 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108113514.8 007 ta 008 020325s1973----xr------------------cze-- 015 $a cnb000161170 035 $a (OCoLC)1226272 040 $a CBA001 $b cze 080 $a 633.8 $2 MRF 100 1-
$a Žáček, Zdeněk $7 jk01152955 $4 aut 245 10
$a Vůně koření 250 $a 1. vyd. 260 $a [S.l.] : $b Merkur, $c 1973 300 $a 224 s., [12] s. fot. příl. 520 3-
$a Po stručné historii koření následuje popis 64 druhů koření, jehož se dnes v kuchyni používá. U každého druhu je zpráva o prvním výskytu, místu původu a rozšíření, botanické zařazení, způsob pěstování, sklízení a vhodnost použití. V dalších kapitolách autor uvádí složení některých směsí koření, doporučuje druhy, které jsou vhodné pro pěstování na zahrádce, a zmiňuje se o nejdůležitějších kořenících přípravcích, charakteristických pro dnešní kuchyni. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)1226272&nbn=cnb000161170 $2 Národní knihovna ČR 650 -7
$a koření $7 ph115004 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5e0da860-43c1-11e4-aded-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1