Počet záznamů: 1  

Vůně koření

  1. SYSm0323011
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108113514.8
    007
      
    ta
    008
      
    020325s1973----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000161170
    035
      
    $a (OCoLC)1226272
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 633.8 $2 MRF
    100
    1-
    $a Žáček, Zdeněk $7 jk01152955 $4 aut
    245
    10
    $a Vůně koření
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a [S.l.] : $b Merkur, $c 1973
    300
      
    $a 224 s., [12] s. fot. příl.
    520
    3-
    $a Po stručné historii koření následuje popis 64 druhů koření, jehož se dnes v kuchyni používá. U každého druhu je zpráva o prvním výskytu, místu původu a rozšíření, botanické zařazení, způsob pěstování, sklízení a vhodnost použití. V dalších kapitolách autor uvádí složení některých směsí koření, doporučuje druhy, které jsou vhodné pro pěstování na zahrádce, a zmiňuje se o nejdůležitějších kořenících přípravcích, charakteristických pro dnešní kuchyni. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)1226272&nbn=cnb000161170 $2 Národní knihovna ČR
    650
    -7
    $a koření $7 ph115004 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5e0da860-43c1-11e4-aded-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.