Počet záznamů: 1
Umění koštérské
SYS m0306062 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108121150.0 007 ta 008 040407s1957----xr------------------cze-- 015 $a cnb000681647 035 $a (OCoLC)85457348 040 $a CBA001 $b cze 100 1-
$a Čebiš, František Rudolf, $d 1895-1961 $7 jk01021081 $4 aut 245 10
$a Umění koštérské : $b organoleptická analysa 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Státní nakladatelství technické literatury, $c 1957 300 $a 116 s. : $b il. 490 1-
$a Redakce potravinářské literatury 520 3-
$a Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňujenaspecifickévlastnostijednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technickévýrazy,používanépřiochutnávání vín. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85457348&nbn=cnb000681647 $2 Národní knihovna ČR 700 1-
$a Karásek, Arnošt, $d 1920-1969 $7 jk01052966 $4 ill 830 -0
$a Redakce potravinářské literatury 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:a1090cc0-e3ca-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1