Počet záznamů: 1  

Umění koštérské

  1. SYSm0306062
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108121150.0
    007
      
    ta
    008
      
    040407s1957----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000681647
    035
      
    $a (OCoLC)85457348
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    100
    1-
    $a Čebiš, František Rudolf, $d 1895-1961 $7 jk01021081 $4 aut
    245
    10
    $a Umění koštérské : $b organoleptická analysa
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Státní nakladatelství technické literatury, $c 1957
    300
      
    $a 116 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Redakce potravinářské literatury
    520
    3-
    $a Autor, výborný znalec vína, zabývá se již přes 35 let koštérským uměním. Své zkušenosti a znalosti v tom ohledu podává nyní v knížce, v níž podrobně rozebírá zkoušky vína zrakem, čichem a chutí, upozorňujenaspecifickévlastnostijednotlivých druhů vín, na hodnotu ovlivněnou stářím, nádobou i zátkou. Popis koštérské techniky doplňuje příklady hodnocení vína v různých zemích a připojuje slovníčky, jež vysvětlují odborné a technickévýrazy,používanépřiochutnávání vín. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)85457348&nbn=cnb000681647 $2 Národní knihovna ČR
    700
    1-
    $a Karásek, Arnošt, $d 1920-1969 $7 jk01052966 $4 ill
    830
    -0
    $a Redakce potravinářské literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:a1090cc0-e3ca-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.