Počet záznamů: 1  

Umění a čas

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Patočka, Jan, 1907-1977 - Autor
    1. vyd. - Praha : OIKOYMENH : Filosofia, 2004 - 543 s. ; 22 cm
    ISBN 80-7007-198-2 (1. sv. :, ISBN 80-7298-113-7 (1. sv. :
    Sebrané spisy Jana Patočky ;
      Vojtěch, Daniel, - Editor   Chvatík, Ivan, - Editor
     česká filozofie  filozofie umění
     studie
    SignaturaC 316.096/1
    Umístění 7.01 - Teorie umění
    Umění a čas
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 316.096/1   

    Údaje o názvuUmění a čas. I / Jan Patočka ; tento svazek připravili k vydání Daniel Vojtěch a Ivan Chvatík
    Záhlaví-jméno Patočka, Jan, 1907-1977 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : OIKOYMENH : Filosofia, 2004
    Fyz.popis543 s. ; 22 cm
    ISBN80-7007-198-2 (1. sv. : Filosofia)
    80-7298-113-7 (1. sv. : Oikúmené : váz.)
    Edice/vedl.záhl. Patočka, Jan, 1907-1977. Sebrané spisy sv. 4
    PoznámkyČást. přeloženo z němčiny, část. souběžný německý text. Soubor statí, přednášek a poznámek k problémům umění, publikované studie
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Vojtěch, Daniel, 1971- (Editor)
    Chvatík, Ivan, 1941- (Editor)
    Předmět.hesla česká filozofie - 20. století * filozofie umění
    Forma, žánr studie
    Konspekt101 - Filozofie
    MDT 14(437.3) , 14 , 165 , 7.01
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; němčina
    Ve volném výběru7.01 - Teorie umění
    Druh dok.KNIHY
    Umění a čas
    Tematicky velice různorodé eseje (např. K.H.Mácha, ideologie, I.Vyskočil, Burckhardtova interpretace renesance, Sofoklés, Ingardenova interpretace malířského díla) představují publikované práce z let 1935 až 1975. Filozofická interpretace řady literárních, dramatických, hudebních i výtvarných děl. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.