Počet záznamů: 1
Beranová, Magdalena, 1930-2016 - Autor
1. vyd. - Praha : Libri, 2001 - 279 s. ; 21 cm
ISBN 80-7277-075-6
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 300.854 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou / Magdalena Beranová Záhlaví-jméno Beranová, Magdalena, 1930-2016 (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Libri, 2001 Fyz.popis 279 s. ; 21 cm ISBN 80-7277-075-6 Kč 230,00 Číslo nár. bibl. cnb000997795 Poznámky 2000 výt. Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty,které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1