Počet záznamů: 1
Tegralové pečivo
SYS m0291847 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20250410142757.7 007 ta 008 060512s2000----xr------------------cze-- 015 $a cnb000974903 020 $a 80-86231-13-5 035 $a (OCoLC)85005082 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641/642 $2 MRF 100 1-
$a Opatřilová, Hana $7 jn20001227334 $4 aut 245 10
$a Tegralové pečivo : $b --a další pokrmy z Tegralu / $c Hana Opatřilová ; [foto Jan Brunclík] 246 13
$a Tegralové pečivo a další pokrmy s tegralem 250 $a 1. vyd. 260 $a Benešov : $b Start, $c 2000 300 $a 92 s., [8] s. obr. příl. : $b barev. il. ; $c 23 cm 500 $a Tirážový název: Tegralové pečivo a další pokrmy s tegralem 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík 520 3-
$a Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z „oživlého“ naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace prospěje i zcela zdravému člověku a patrně jej uvítají i ti, kterým běžně prodávaný kvasnicový chléb činí zdravotní problémy. Tegralové pečivo je chuťově, druhově, konzistencí i počtem možných přísad velmi variabilní. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788086231136 $2 Web obalkyknih.cz 650 -7
$a pečivo $7 ph115724 $2 czenas 650 -7
$a vaření $7 ph126998 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:a5786040-8182-11e6-88c5-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1