Počet záznamů: 1  

Technology of cereals

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kent, Norman Leslie - Autor
    3rd ed. - Oxford : Pergamon Press, 1983 - x s., 221 s.
    ISBN 0-08-0298-01-X
     obilniny
    SignaturaC 241.351
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 241.351   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuTechnology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture
    Záhlaví-jméno Kent, Norman Leslie (Autor)
    Údaje o vydání3rd ed.
    Vyd.údajeOxford : Pergamon Press, 1983
    Fyz.popisx s., 221 s.
    ISBN0-08-0298-01-X
    Předmět.hesla obilniny
    Země vyd.Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    In the tradition of this well established text, the fourth edition has been updated to cover recent developments in the field. This thoroughly revised edition encompasses new material including sections dealing with extrusion cooking and the use of cereals for animal feed. The section on industrial uses for cereals has been expanded considerably. The presentation of the text has been altered such that each chapter now deals with one subject, but considers all appropriate cereals. Both the merits and the limitations of individual cereals as sources of food products have been considered in a comparative way. This popular textbook remains a standard work for all those interested in the technology of cereals. It is of particular value to students of food science and agriculture. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.