Počet záznamů: 1  

Technologie výroby máku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schreier, Jan - Autor
    Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994 - 32 s. : obr., tab. ; 21 cm
    Metodiky pro zavádění výsledků výzkumu do zemědělské praxe ;
      Zájeda, Josef - Jiná role
     agrotechnika
     příručky
    SignaturaC 282.175
    Umístění
    Technologie výroby máku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 282.175   

    Údaje o názvuTechnologie výroby máku : (metodika) / Jan Schreier, Josef Zájeda
    Záhlaví-jméno Schreier, Jan (Autor)
    Vyd.údajePraha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1994
    Fyz.popis32 s. : obr., tab. ; 21 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000093535
    Edice Metodiky pro zavádění výsledků výzkumu do zemědělské praxe ; 3/1994
    PoznámkyZprac. na základě výsledků výzkumu Osevy, Výzkumného ústavu olejnin v Opavě a Výzkumného ústavu krmivářského průmyslu a služeb v Pečkách. - Přehl. lit. - Angl. souhrn
    Dal.odpovědnost Zájeda, Josef (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Ústav zemědělských a potravinářských informací (Jiná role)
    Předmět.hesla agrotechnika * mák
    Forma, žánr příručky
    MDT 633.7
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie výroby máku
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.