Počet záznamů: 1
Technologie potravin
Kadlec, Pavel, 1940- - Autor
Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola chemickotechnologická v Praze, 2002 - 236 s. : il.
ISBN 80-7080-510-2
potravinářský průmysl potraviny technologie
učebnice vysokých školSignatura S 28.943/2 Umístění Údaje o názvu Technologie potravin. II / Pavel Kadlec a kolektiv Záhlaví-jméno Kadlec, Pavel, 1940- (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola chemickotechnologická v Praze, 2002 Fyz.popis 236 s. : il. ISBN 80-7080-510-2 Číslo nár. bibl. cnb001705515 Poznámky Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie (Jiná role)
Předmět.hesla potravinářský průmysl * potraviny * technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1