Počet záznamů: 1  

Technologie potravin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kadlec, Pavel, 1940- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Vysoká škola chemickotechnologická v Praze, 2002 - 236 s. : il.
    ISBN 80-7080-510-2
     potravinářský průmysl  potraviny  technologie
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 28.943/2
    Umístění
    Technologie potravin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 28.943/2   

    Údaje o názvuTechnologie potravin. II / Pavel Kadlec a kolektiv
    Záhlaví-jméno Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemickotechnologická v Praze, 2002
    Fyz.popis236 s. : il.
    ISBN80-7080-510-2
    Číslo nár. bibl.cnb001705515
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie (Jiná role)
    Předmět.hesla potravinářský průmysl * potraviny * technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie potravin
    Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.