Počet záznamů: 1
Technika pro zpracování živočišných produktů
Mareček, Jan - Autor
Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 - 110 s. : il.
ISBN 80-7157-205-5
Sychra, Luboš - Jiná role Groda, Bořivoj, - Jiná role
masné výrobky mléčné výrobky potravinářské stroje potravinářské výrobky potravinářský průmysl
učebnice vysokých školSignatura S 23.242/2 Umístění Údaje o názvu Technika pro zpracování živočišných produktů. II / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra Záhlaví-jméno Mareček, Jan (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 Fyz.popis 110 s. : il. ISBN 80-7157-205-5 Číslo nár. bibl. cnb000167430 Poznámky Určeno pro posluchače agronomické fakulty (AF) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Sychra, Luboš (Jiná role)
Groda, Bořivoj, 1945- (Jiná role)
Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
Předmět.hesla masné výrobky * mléčné výrobky * potravinářské stroje * potravinářské výrobky * potravinářský průmysl Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 637 , 664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1