Počet záznamů: 1  

Technika pro zpracování živočišných produktů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mareček, Jan - Autor
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996 - 110 s. : il.
    ISBN 80-7157-205-5
      Sychra, Luboš - Jiná role   Groda, Bořivoj, - Jiná role
     masné výrobky  mléčné výrobky  potravinářské stroje  potravinářské výrobky  potravinářský průmysl
     učebnice vysokých škol
    SignaturaS 23.242/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 23.242/2   

    Údaje o názvuTechnika pro zpracování živočišných produktů. II / Jan Mareček, Bořivoj Groda, Luboš Sychra
    Záhlaví-jméno Mareček, Jan (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 1996
    Fyz.popis110 s. : il.
    ISBN80-7157-205-5
    Číslo nár. bibl.cnb000167430
    PoznámkyUrčeno pro posluchače agronomické fakulty (AF)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Sychra, Luboš (Jiná role)
    Groda, Bořivoj, 1945- (Jiná role)
    Dal.odpovědnost Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla masné výrobky * mléčné výrobky * potravinářské stroje * potravinářské výrobky * potravinářský průmysl
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    MDT 637 , 664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technika pro zpracování živočišných produktů
    Technika pro zpracování živočišných produktů
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.