Počet záznamů: 1  

Škola fotografování

  1. SYSm0284629
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20230531070158.8
    007
      
    ta
    008
      
    050927s2005----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb001581653
    020
      
    $a 80-7026-262-1
    035
      
    $a (OCoLC)85162392
    040
      
    $a BOA001 $b cze
    072
    -7
    $a 77 $x Fotografie. Fotografické postupy $9 21 $2 Konspekt
    080
      
    $a 004.9 $2 MRF
    080
      
    $a 77.0 $2 MRF
    080
      
    $a 771 $2 MRF
    100
    1-
    $a Olsenius, Richard, $d 1946- $7 mzk2005300771 $4 aut
    245
    10
    $a Škola fotografování : $b digitální černobílá fotografie a práce s filmem / $c text a fotografie Richard Olsenius ; [překladatelka Hana Loupová]
    260
      
    $a Praha : $b Sanoma Magazines Praha, $c 2005
    300
      
    $a 160 s. : $b il. (některé barev.) ; $c 22 cm
    500
      
    $a Obálkový podnázev: jak zachytit pocit a duši
    500
      
    $a Nad názvem: National Geographic
    520
    3-
    $a Černobílá fotografie je zvláštní způsob dívání se na svět kolem. Přináší čistotu formy a mimočasovost děje. O historii černobíle fotografie, digitální úpravě fotografií a hlavně tajemství zachycení světla a tmy vypráví uznávaní fotografové pracující pro National Geographic - například Marion E. Warren, Don Doll, Brian Peterson či Nick Kelsh. Kromě jejich názorů kniha přináší návody ke správnému výběru fotoaparátu, využití světla k fotografování, digitálnímu zpracování apod. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070262627 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    -7
    $a digitální fotografie $7 ph119455 $2 czenas
    650
    -7
    $a fotografické techniky $7 ph200830 $2 czenas
    650
    -7
    $a fotoaparáty $7 ph120327 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    710
    2-
    $a National Geographic Česká republika (firma) $7 kn20041102023 $4 oth
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.