Počet záznamů: 1  

Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kolda, Otakar - Autor
    2. vyd. - Bratislava : Alfa, 1983 - 378 s.
    Edícia potravinárskej literatúry
      Horák, Petr - Jiná role   Zelinka, Karel - Jiná role
    SignaturaC 252.681
    Umístění
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 252.681   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementSpracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    Main entry-name Kolda, Otakar (Author)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataBratislava : Alfa, 1983
    Phys.des.378 s.
    Edition Edícia potravinárskej literatúry
    Another responsib. Horák, Petr (Other)
    Zelinka, Karel (Other)
    CountrySlovensko
    Languageslovenština
    Document kindBOOKS
    Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.