Počet záznamů: 1
Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť
SYS m0270987 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20100520224527.4 007 ta 008 030721s1983----xo------------------slo-- 040 $a CBA001 $b cze 100 1-
$a Kolda, Otakar $7 jk01061313 $4 aut 245 10
$a Spracovanie mäsa pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilišť 250 $a 2. vyd. 260 $a Bratislava : $b Alfa, $c 1983 300 $a 378 s. 490 1-
$a Edícia potravinárskej literatúry 700 1-
$a Horák, Petr $7 jx20040123001 $4 oth 700 1-
$a Zelinka, Karel $7 jx20050623035 $4 oth 830 -0
$a Edícia potravinárskej literatúry 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1