Počet záznamů: 1
Sensorická analýza potravin
SYS m0256003 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20250410142017.2 007 ta 008 970513s1997----xr------------------cze-- 015 $a cnb000203725 020 $a 80-7080-278-2 035 $a (OCoLC)84930003 040 $a CBA001 $b cze 080 $a 663/664 $2 MRF 100 1-
$a Valentová, Helena $7 mzk2007390701 $4 aut 245 10
$a Sensorická analýza potravin : $b laboratorní cvičení / $c Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Vydavatelství VŠCHT, $c 1997 300 $a 62 s. : $b obr., tab. 500 $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická Praha, fakulta potravinářské a biochemické technologie 520 3-
$a Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070802786 $2 Web obalkyknih.cz 650 -7
$a analýza potravin $7 ph135544 $2 czenas 650 -7
$a potraviny $7 ph115833 $2 czenas 650 -7
$a senzorická analýza $7 ph137714 $2 czenas 655 -7
$a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas 700 1-
$a Pudil, František, $d 1955- $7 xx0093665 $4 oth 700 1-
$a Pokorný, Jan, $d 1928-2011 $7 jk01100050 $4 oth 710 2-
$a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Fakulta potravinářské a biochemické technologie $7 ko20010091853 $4 oth 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1