Počet záznamů: 1  

Sensorická analýza potravin

  1. SYSm0256003
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20250410142017.2
    007
      
    ta
    008
      
    970513s1997----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000203725
    020
      
    $a 80-7080-278-2
    035
      
    $a (OCoLC)84930003
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 663/664 $2 MRF
    100
    1-
    $a Valentová, Helena $7 mzk2007390701 $4 aut
    245
    10
    $a Sensorická analýza potravin : $b laboratorní cvičení / $c Jan Pokorný, Helena Valentová, František Pudil
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vydavatelství VŠCHT, $c 1997
    300
      
    $a 62 s. : $b obr., tab.
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická Praha, fakulta potravinářské a biochemické technologie
    520
    3-
    $a Skriptum určené k výuce na VŠCHT Praha. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788070802786 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    -7
    $a analýza potravin $7 ph135544 $2 czenas
    650
    -7
    $a potraviny $7 ph115833 $2 czenas
    650
    -7
    $a senzorická analýza $7 ph137714 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice vysokých škol $7 fd133772 $2 czenas
    700
    1-
    $a Pudil, František, $d 1955- $7 xx0093665 $4 oth
    700
    1-
    $a Pokorný, Jan, $d 1928-2011 $7 jk01100050 $4 oth
    710
    2-
    $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Fakulta potravinářské a biochemické technologie $7 ko20010091853 $4 oth
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.