Počet záznamů: 1  

Rýže

  1. SYSm0248301
    LBL
      
    01299nam-a2200385-a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108130333.8
    007
      
    tu
    008
      
    021104s2002----xr-----e------001-0-cze--
    015
      
    $a cnb001185412
    020
      
    $a 80-237-3738-4 $q (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)53262936
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55:633.18 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Martin, Pavel $7 jn20001103238 $4 aut
    245
    10
    $a Rýže : $b 180 skvělých receptů z domova i ze světa / $c Pavel Martin
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Ivo Železný, $c 2002
    300
      
    $a 132 s. ; $c 20 cm
    490
    1-
    $a Knížky dostupné každému ; $v sv. 264
    490
    1-
    $a Praktické recepty ; $v sv. 46
    504
      
    $a Obsahuje rejstřík
    520
    3-
    $a Rýže je nejen základní potravinou pro většinu lidstva, ale i svěžím obohacením evropské kuchyně. Podrobněji se zde věnujeme různým druhům rýže, včetně netradičních druhů, které patří mezi oblíbené pochoutky, jako je rýže jasmínová, basmati a také indiánská. Nejpřitažlivější a hlavní částí knihy je bohatý receptář (včetně diety pro štíhlou linii), který každého přesvědčí, že rýže nemusí být pouhým příkrmem. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788023737387 $2 OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    650
    07
    $a rýžová jídla $7 ph125398 $2 czenas
    650
    07
    $a rýže $7 ph125397 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    830
    -0
    $a Knížky dostupné každému
    830
    -0
    $a Praktické recepty
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:aa2b1090-1bbf-11e4-8f64-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.