Počet záznamů: 1
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
SYS m0240051 LBL 00703nam^a2200229^a^4500 003 CZ-CbJVK 005 20200722092150.2 007 ta 008 000115s2001----xr-----e------------cze-- 015 $a cnb000994934 020 $a 80-7277-074-8 (brož.) 035 $a (OCoLC)47950993 040 $a BOA001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.568(437.3) $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Vašák, Jaroslav, $d 1947- $7 jn20000810138 $4 aut 245 10
$a Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / $c Jaroslav Vašák 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Libri, $c 2001 300 $a 207 s. ; $c 21 cm 520 3-
$a Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072770748 $2 Web obalkyknih.cz 650 07
$a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1