Počet záznamů: 1  

Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

  1. SYSm0240051
    LBL
      
    00703nam^a2200229^a^4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20200722092150.2
    007
      
    ta
    008
      
    000115s2001----xr-----e------------cze--
    015
      
    $a cnb000994934
    020
      
    $a 80-7277-074-8 (brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)47950993
    040
      
    $a BOA001 $b cze
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.568(437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Vašák, Jaroslav, $d 1947- $7 jn20000810138 $4 aut
    245
    10
    $a Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / $c Jaroslav Vašák
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Libri, $c 2001
    300
      
    $a 207 s. ; $c 21 cm
    520
    3-
    $a Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, moučníky a další recepty. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788072770748 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    07
    $a česká jídla $7 ph116856 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.