Počet záznamů: 1
Rakouská kuchyně podle Rokitanského
István, Erich M. - Autor
Vyd. 1. - [Praha] : Beta, c2005 - 461 s. : barev. il. ; 23 cm
ISBN 80-7306-193-7
Hřebíčková, Stanislava, - Překladatel
rakouská jídla
kuchařské receptySignatura C 320.661 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Rakouská kuchyně podle Rokitanského / rakouské recepty této rozsáhlé sbírky osobně vyzkoušel Erich M. István, který je rovněž přizpůsobil požadavkům moderní kuchyně ; [z německého originálu přeložila Stanislava Hřebíčková] Záhlaví-jméno István, Erich M. (Autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje [Praha] : Beta, c2005 Fyz.popis 461 s. : barev. il. ; 23 cm ISBN 80-7306-193-7 Číslo nár. bibl. cnb001577490 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Originál Österreichische Küche nach Rokitansky Dal.odpovědnost Hřebíčková, Stanislava, 1935- (Překladatel)
Předmět.hesla rakouská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(436) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Kuchařka obsahuje přes 1150 vyzkoušených receptů. Na své si přijdou milovníci tradiční kuchyně i ti, kdo dávají přednost lehčím jídlům a méně náročné přípravě. Najdeme zde polévky, teplé a studené předkrmy, předpisy na různé úpravy masa, ryb a drůbeže, recepty na teplé a studené moučníky, pudinky, ovocné pěny a dezerty.i rady, jak připravit přílohy, omáčky a saláty. Zvláštní kapitola je věnovaná typickým rakouským jídlům. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1