Počet záznamů: 1  

Rakouská kuchyně podle Rokitanského

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     István, Erich M. - Autor
    Vyd. 1. - [Praha] : Beta, c2005 - 461 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 80-7306-193-7
      Hřebíčková, Stanislava, - Překladatel
     rakouská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 320.661
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Rakouská kuchyně podle Rokitanského
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 320.661   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 320.661 a   

    Údaje o názvuRakouská kuchyně podle Rokitanského / rakouské recepty této rozsáhlé sbírky osobně vyzkoušel Erich M. István, který je rovněž přizpůsobil požadavkům moderní kuchyně ; [z německého originálu přeložila Stanislava Hřebíčková]
    Záhlaví-jméno István, Erich M. (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údaje[Praha] : Beta, c2005
    Fyz.popis461 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN80-7306-193-7
    Číslo nár. bibl.cnb001577490
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginálÖsterreichische Küche nach Rokitansky
    Dal.odpovědnost Hřebíčková, Stanislava, 1935- (Překladatel)
    Předmět.hesla rakouská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(436) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Rakouská kuchyně podle Rokitanského
    Kuchařka obsahuje přes 1150 vyzkoušených receptů. Na své si přijdou milovníci tradiční kuchyně i ti, kdo dávají přednost lehčím jídlům a méně náročné přípravě. Najdeme zde polévky, teplé a studené předkrmy, předpisy na různé úpravy masa, ryb a drůbeže, recepty na teplé a studené moučníky, pudinky, ovocné pěny a dezerty.i rady, jak připravit přílohy, omáčky a saláty. Zvláštní kapitola je věnovaná typickým rakouským jídlům. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.