Počet záznamů: 1  

Quality control in the food industry

  1. SYSm0236979
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20190519002240.7
    007
      
    ta
    008
      
    030811s1986----xxk-----------------eng--
    020
      
    $a 0-12-343003-8
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    100
    1-
    $a Herschdoerfer, S. M. $4 aut
    245
    10
    $a Quality control in the food industry. $n Volume 3 / $c edited by S.M. Herschdoerfer
    250
      
    $a 2nd ed.
    260
      
    $a London : $b Academic Press, $c 1986
    300
      
    $a xiii, 366 s.
    520
    3-
    $a The First Edition of this work was outstandingly successful in providing a thorough understanding of all aspects of the maintenance and improvement of the quality of a food product as assessed by chemical, physical, biochemical, microbiological, and organoleptic methods.The Second Edition, which will be complete in four volumes, is largely rewritten and provides similarly authoritative coverage. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9780123430038 $2 Web obalkyknih.cz
    650
    -7
    $a jakost $7 ph210493 $2 czenas
    650
    -7
    $a potravinářský průmysl $7 ph115837 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.