Počet záznamů: 1
Priemyselná a potravinárska chémia
Rendoš, František, 1923- - Autor
2. vyd. - Bratislava : Slovenská technická univerzita, 1991 - 214 s.
ISBN 80-227-0416-4
Gašparín, Cyril - Autor
chemická technologie potravinářská chemie
učebnice vysokých školSignatura S 20.323 Umístění Údaje o názvu Priemyselná a potravinárska chémia / František Rendoš, Cyril Gašparín Záhlaví-jméno Rendoš, František, 1923- (Autor) Údaje o vydání 2. vyd. Vyd.údaje Bratislava : Slovenská technická univerzita, 1991 Fyz.popis 214 s. ISBN 80-227-0416-4 Dal.odpovědnost Gašparín, Cyril (Autor)
Předmět.hesla chemická technologie * potravinářská chemie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 66 - Chemický průmysl. Chemická technologie 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664:54 , 66 , (075.8) , Země vyd. Slovensko Jazyk dok. slovenština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1