Počet záznamů: 1  

Potravinářská mikrobiologie

  1. SYSm0217367
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108114418.4
    007
      
    ta
    008
      
    680000s1968----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000447463
    035
      
    $a (OCoLC)42181235
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    100
    1-
    $a Hampl, Bohuš, $d 1899-1975 $7 jk01033302 $4 aut
    245
    10
    $a Potravinářská mikrobiologie
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1968
    300
      
    $a 276 s.
    490
    1-
    $a Řada potravinářské literatury
    500
      
    $a 3000 výt. - Přehl. lit. - Věcný a názvový rejstřík. - S obr., fot. a tb. v textu. - Vazba: Josef Kalousek
    520
    3-
    $a Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně mikrobiologie obalů, vody a vzduchu. Posléze uvádí platné mikrobiologické standardy surovin a konečných výrobků i hygienická a sanitační opatření v potravinářské výrobě. Výklad je volen tak, aby přinesl praktická poučení i pracovníkům mikrobiologických laboratoří potravinářského průmyslu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42181235&nbn=cnb000447463 $2 Národní knihovna ČR
    655
    -7
    $a učebnice $7 fd133770 $2 czenas
    830
    -0
    $a Řada potravinářské literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:483f19f0-fffa-11e5-8fbe-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.