Počet záznamů: 1
Potravinářská mikrobiologie
SYS m0217367 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108114418.4 007 ta 008 680000s1968----xr------------------cze-- 015 $a cnb000447463 035 $a (OCoLC)42181235 040 $a ABA001 $b cze 100 1-
$a Hampl, Bohuš, $d 1899-1975 $7 jk01033302 $4 aut 245 10
$a Potravinářská mikrobiologie 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1968 300 $a 276 s. 490 1-
$a Řada potravinářské literatury 500 $a 3000 výt. - Přehl. lit. - Věcný a názvový rejstřík. - S obr., fot. a tb. v textu. - Vazba: Josef Kalousek 520 3-
$a Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně mikrobiologie obalů, vody a vzduchu. Posléze uvádí platné mikrobiologické standardy surovin a konečných výrobků i hygienická a sanitační opatření v potravinářské výrobě. Výklad je volen tak, aby přinesl praktická poučení i pracovníkům mikrobiologických laboratoří potravinářského průmyslu. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42181235&nbn=cnb000447463 $2 Národní knihovna ČR 655 -7
$a učebnice $7 fd133770 $2 czenas 830 -0
$a Řada potravinářské literatury 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:483f19f0-fffa-11e5-8fbe-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1