Počet záznamů: 1
Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu
kniha
Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 - 141 s.
ISBN 80-7305-428-0
Matyáš, Zdeněk, - Jiná role
drůbež hygiena potravin potravinářský průmysl ryby veterinární hygiena zvěřina
učebnice vysokých školSignatura S 28.118 Umístění Údaje o názvu Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování surovin a potravin živočišného původu : ryby, měkkýši, korýši, zvěřina, drůbež, vejce, med, lahůdky / Zdeněk Matyáš ... [et al.] Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2002 Fyz.popis 141 s. ISBN 80-7305-428-0 Číslo nár. bibl. cnb001177150 Poznámky Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Jiná role)
Dal.odpovědnost Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie (Jiná role)
Předmět.hesla drůbež * hygiena potravin * potravinářský průmysl * ryby * veterinární hygiena * zvěřina Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 614.3 , 614.9 , 636.09 , 637 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1