Počet záznamů: 1  

Plísně a vláknité houby v technické mikrobiologii

  1. SYSm0209619
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108113310.1
    007
      
    ta
    008
      
    050629s1979----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000422078
    035
      
    $a (OCoLC)42155812
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663 $2 MRF
    100
    1-
    $a Fassatiová, Olga, $d 1924-2011 $7 jk01030785 $4 aut
    245
    10
    $a Plísně a vláknité houby v technické mikrobiologii : $b (příručka k určování) / $c Olga Fassatiová
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b SNTL - Nakladatelství technické literatury, $c 1979
    300
      
    $a 211 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Řada potravinářské literatury
    520
    3-
    $a Seznamuje s moderními hledisky na třídění mukorovitých plísní a nedokonalých hub a umožňuje určování běžných saprofytických druhů. Ukazuje význam mikroskopických hub zejména z výrobního a společenského hlediska, podává všeobecnou charakteristiku a přehled systému hub a popisuje laboratorní metody při jejich určování. Ve speciální části uvádí popisy 31 druhů řádu Mucorales, 125 druhů řádu Moniliales a 2 druhů z Mycelia sterilia. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42155812&nbn=cnb000422078 $2 Národní knihovna ČR
    650
    -7
    $a houby $7 ph114706 $2 czenas
    650
    -7
    $a mikrobiologie $7 ph115303 $2 czenas
    650
    -7
    $a plísně $7 ph163042 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    830
    -0
    $a Řada potravinářské literatury
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:5f890660-7177-11e4-b202-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.