Počet záznamů: 1
Ovoce a zelenina ve skle
Havelková, Marie - Autor
3. vyd. - Praha : Merkur, 1971 - 173 s., [4 l. obr. příl.] : il.
konzervování potravin ovoce zelenina
příručky kuchařské receptySignatura C 202.131 Umístění Údaje o názvu Ovoce a zelenina ve skle : 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů / Marie Havelková Záhlaví-jméno Havelková, Marie (Autor) Údaje o vydání 3. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1971 Fyz.popis 173 s., [4 l. obr. příl.] : il. Číslo nár. bibl. cnb000139587 cnb000430634 Předmět.hesla konzervování potravin * ovoce * zelenina Forma, žánr příručky * kuchařské recepty MDT 641/642 , 664.8/.9 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1