Počet záznamů: 1
Ovoce a zelenina ve skle
SYS m0200006 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20220310155147.8 007 ta 008 990511s1971----xr------------------cze-- 015 $a cnb000430634 035 $a (OCoLC)42152350 040 $a CBA001 $b cze 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a 664.8/.9 $2 MRF 100 1-
$a Havelková, Marie $7 jo2003193228 $4 aut 245 10
$a Ovoce a zelenina ve skle : $b 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1971 300 $a 173 s. : $b il. 520 3-
$a Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42152350&nbn=cnb000430634 $2 Národní knihovna ČR 650 -7
$a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas 650 -7
$a ovoce $7 ph115628 $2 czenas 650 -7
$a zelenina $7 ph116750 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1