Počet záznamů: 1  

Ovoce a zelenina ve skle

  1. SYSm0200006
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20220310155147.8
    007
      
    ta
    008
      
    990511s1971----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000430634
    035
      
    $a (OCoLC)42152350
    040
      
    $a CBA001 $b cze
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 664.8/.9 $2 MRF
    100
    1-
    $a Havelková, Marie $7 jo2003193228 $4 aut
    245
    10
    $a Ovoce a zelenina ve skle : $b 288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Merkur, $c 1971
    300
      
    $a 173 s. : $b il.
    520
    3-
    $a Praktické rady, jaké prostředky a pomůcky je nezbytné si připravit pro jednotlivé způsoby konzervace, tvoří úvodní část příručky. Další je souborem návodů a předpisů k zavařování ovoce a zeleniny, zejména k přípravě různých jídel z konzervovaných produktů. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42152350&nbn=cnb000430634 $2 Národní knihovna ČR
    650
    -7
    $a konzervování potravin $7 ph121832 $2 czenas
    650
    -7
    $a ovoce $7 ph115628 $2 czenas
    650
    -7
    $a zelenina $7 ph116750 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.