Počet záznamů: 1
Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny
SYS m0199012 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20231108104254.7 007 ta 008 831110s1983----xr------------------cze-- 015 $a cnb000003952 035 $a (OCoLC)39590405 040 $a ABA001 $b cze 080 $a 641/642 $2 MRF 100 1-
$a Rakušanová, Jarmila $7 mzk2008448818 $4 aut 245 10
$a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / $c Jarmila Rakušanová ; [ilustrace Alena Barešová] 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Státní zemědělské nakladatelství, $c 1983 300 $a 238 s., [16] s. obr. příl. : $b il. 504 $a Obsahuje bibliografii a rejstřík -- Ve volném výběru 641/642 650 -7
$a zvěřina $7 ph305441 $2 czenas 650 -7
$a vaření $7 ph126998 $2 czenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas 700 1-
$a Barešová, Alena $4 ill 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:366d0540-f394-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1