Počet záznamů: 1  

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

  1. SYSm0199012
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20231108104254.7
    007
      
    ta
    008
      
    831110s1983----xr------------------cze--
    015
      
    $a cnb000003952
    035
      
    $a (OCoLC)39590405
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    100
    1-
    $a Rakušanová, Jarmila $7 mzk2008448818 $4 aut
    245
    10
    $a Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny / $c Jarmila Rakušanová ; [ilustrace Alena Barešová]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Státní zemědělské nakladatelství, $c 1983
    300
      
    $a 238 s., [16] s. obr. příl. : $b il.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík -- Ve volném výběru 641/642
    650
    -7
    $a zvěřina $7 ph305441 $2 czenas
    650
    -7
    $a vaření $7 ph126998 $2 czenas
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $7 fd132687 $2 czenas
    700
    1-
    $a Barešová, Alena $4 ill
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:366d0540-f394-11e2-9923-005056827e52 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.