Počet záznamů: 1  

O labužnictví


  1.  Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 - Autor
    Vydání druhé, upravené - 347 stran ; 20 cm
    ISBN 80-7106-111-5
      Kuťáková, Eva, - Překladatel   Monselet, Charles, - Autor úvodu atd.   Vimr, Vladimír, - Umělec   Zachystalová, Rafaela, - Překladatel
     chuť  gastronomie  poživatiny
     úvahy
    SignaturaC 280.755
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    O labužnictví
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 280.755   

    Unifikovaný název Physiologie du goût. Česky
    Údaje o názvuO labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; z francouzského originálu Physiologie du goût přeložila Rafaela Zachystalová ; předmluvu napsal Charles Monselet ; latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková ; obálku a grafickou úpravu navrhl Vladimír Vimr
    Část názvuFyziologie chuti
    Záhlaví-jméno Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Autor)
    Údaje o vydáníVydání druhé, upravené
    NakladatelPraha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
    Fyz.popis347 stran ; 20 cm
    ISBN80-7106-111-5 Kč 105,00
    Číslo nár. bibl.cnb000090343
    PoznámkyObsahuje ediční poznámku
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Přeloženo z francouzštiny a latiny
    Dal.odpovědnost Kuťáková, Eva, 1937- (Překladatel)
    Monselet, Charles, 1825-1888 (Autor úvodu atd.)
    Vimr, Vladimír, 1954- (Umělec)
    Zachystalová, Rafaela, 1879- (Překladatel)
    Předmět.hesla chuť * gastronomie * poživatiny
    Forma, žánr úvahy
    Konspekt821-1/-8 - Literatura různých forem a žánrů
    MDT 641/642 , 613.2 , 840-991
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    O labužnictví
    Dílo z 18. století o potěšení z dobrého jídla. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.