Počet záznamů: 1  

Jednotné zásady obsluhy

  1. SYSm0114645
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    CZ-CbJVK
    005
      
    20210827232755.4
    007
      
    ta
    008
      
    060510s1979----xr------------------cze--
    035
      
    $a (OCoLC)42173271
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 642 $x Číšnictví. Servírování $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    100
    1-
    $a Pinka, Karel, $d 1922- $7 jn20000401989 $4 aut
    245
    10
    $a Jednotné zásady obsluhy
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Merkur, $c 1979
    300
      
    $a 139, [1] s. : $b 16 s. fot. příl. ; $c
    500
      
    $a 6000 výt. - Vazba: Otakar Kovář
    520
    3-
    $a Nové jednotící směrnice stravovacích a ubytovacích služeb uvádějí souhrn všeobecných pravidel pro práci v odbytových střediscích restauračního stravování, jednotné zásady obsluhy a informují, jak si počínat při společenských akcích, při obsluze skupin a při podávání snídaní. V závěru uvádějí vzory k sestavování pracovních náplní. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42173271&nbn=cnb000521553 $2 Národní knihovna ČR
    650
    -7
    $a číšnictví $7 ph128234 $2 czenas
    650
    -7
    $a veřejné stravování $7 ph127084 $2 czenas
    655
    -7
    $a příručky $7 fd133209 $2 czenas
    910
      
    $a CBA001
    FMT
      
    BK

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.