Počet záznamů: 1
Jednotné zásady obsluhy
SYS m0114645 LBL 00000nam-a22^^^^^3a-4500 003 CZ-CbJVK 005 20210827232755.4 007 ta 008 060510s1979----xr------------------cze-- 035 $a (OCoLC)42173271 040 $a ABA001 $b cze 072 -7
$a 642 $x Číšnictví. Servírování $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641/642 $2 MRF 100 1-
$a Pinka, Karel, $d 1922- $7 jn20000401989 $4 aut 245 10
$a Jednotné zásady obsluhy 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Merkur, $c 1979 300 $a 139, [1] s. : $b 16 s. fot. příl. ; $c 8° 500 $a 6000 výt. - Vazba: Otakar Kovář 520 3-
$a Nové jednotící směrnice stravovacích a ubytovacích služeb uvádějí souhrn všeobecných pravidel pro práci v odbytových střediscích restauračního stravování, jednotné zásady obsluhy a informují, jak si počínat při společenských akcích, při obsluze skupin a při podávání snídaní. V závěru uvádějí vzory k sestavování pracovních náplní. $c okcz $u https://www.obalkyknih.cz/view?oclc=(OCoLC)42173271&nbn=cnb000521553 $2 Národní knihovna ČR 650 -7
$a číšnictví $7 ph128234 $2 czenas 650 -7
$a veřejné stravování $7 ph127084 $2 czenas 655 -7
$a příručky $7 fd133209 $2 czenas 910 $a CBA001 FMT BK
Počet záznamů: 1